Ingredienser

Opskrift er beregnet til 38 stk.

  • Coconut-bar

  • 1.000 g Kokos
  • 1.000 g Sukker
  • 600 g ODENSE Bittermasse 00 - 1 kg
  • 1.000 g Pasteuriserede æggehvider
  • 1.000 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
  • 200 g Sukker
  • 50 g Malibu rom
  • 150 g Æggehvider
  • Passionglasur

  • 500 g Flormelis
  • 100 g Passion Puré
  • Topping

  • ODENSE Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg
  • Kokosflager

Sådan gør du

Kokos, sukker og Bitter 00 blandes i kedlen og røres sammen. Æggehvider tilsættes ad 3 gange, og massen røres blød til en ensartet masse.
Kokosmasse, Kranse XX, sukker og Malibu køres sammen og æggehvide tilsættes lidt ad gangen. Massen sprøjtes ud med rund tylle Ø 22 mm i stænger i en plades længde.
Stængerne bages ved 180° C i ca. 14 min.
Stængerne kan opbevares på frost indtil færdiggørelse og anvendelse.
Stængerne deles i stykker á 50 g. Ender og bund dyppes i mørk chokolade. Passionsglasur sprøjtes på toppen og pyntes med kokosflager.