Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.

  • Nougattrøffel

  • 200 g ODENSE Chokolade Pastil, Hvid - 10 kg
  • 200 g Piskefløde
  • 150 g ODENSE Nougat 1 - 1 kg
  • Bar

  • 450 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
  • 400 g Mørk chokolade

Sådan gør du

NOUGATTRØFFEL:

Fløden koges op og hældes over chokoladen og der røres rundt til chokoladen er smeltet. Stilles på køl til næste dag.
ODENSE nougat 1 smeltes og røres i chokoladetrøflen.
BAR:
Marcipanen rulles ned på 5 mm og lægges i konfektbakken, som er foret med silikonepapir i bunden.
Nougattrøffel smøres ud på marcipanen og bakken stilles på køl til trøflen er skærefast.
Pladen vendes ud og der skæres 18 bar på hver 2,5 cm i bredden. Hver bar dyppes i tempereret mørk chokolade. Kan drysses med hasselnøddeflager og dekoreres med et sprøjtet nougathjerte.