Sådan gør du

  1. Rul marcipanen ned på 5 mm, og læg i en kantplade med bagepapir.
  2. Smelt nougat ganske let og bland mandlerne i.
  3. Hæld nougatmassen over marcipanen og fordel den, uden at knuse mandlerne for meget.
  4. Sæt på køl i ca. 30 min., eller indtil den er fast.
  5. Tag ud fra køl og vend ud af kantpladen.
  6. Temperer mørk chokolade og smør over marcipanbunden.
  7. Vend pladen, så chokoladesiden vender nedad, og pensel med ODENSE Støv på toppen.
  8. Skær ud i ønsket konfektstørrelse fx 3 x 3 cm.

Tip

Tilbyd fx bestilling af konfekt, til de mange, der har svært ved at nå det selv. Tilbyd æsker med 24 stykker til kalenderpakker eller en mindre portion.

Konfekten kan laves i flere varianter med fx hasselnøddeflager og mælkechokolade, eller pistacienødder og hvid chokolade. 

 

Relateret video

ODENSE Mandelråmasse Valencia