Ingredienser

Opskrift er beregnet til 144 stk.

Sådan gør du

Marcipanen rulles ned på 4 mm og lægges i bunden af 2 ODENSE Konfektbakker på bagepapir.

100 g chokolade smeltes og blandes med Pailleté Feuilletine.

Massen fordeles på marcipanen og det hele sættes på køl, til chokoladen har sat sig.

Mandler blendes groft. Dadler og den smeltede chokolade tilsættes, og blendes til en jævn masse.

Massen fordeles i bakken, læg evt. bagepapir over og rul jævnt ud med en rullepind. Massen køles helt af.

Konfekten vendes ud af bakken og marcipanbunden smøres med mørk overtræk. Konfekten vendes med bunden nedad og skæres i 6 x 12 stykker.

Tip

TIP!

Vælg de bedste dadler med sten, og udsten dem inden brug.

Server fx små lækre konfektstykker til dine kunder i julemåneden - pakkes og sælges fx i Guldæske eller cellofanpose med julebånd.