Crunchy nougat/trøffel konfekt 60 stk.
Nem og hurtig julekonfekt
Dine kunder har travlt op til jul, men jules skal der. Ingen vil gå ned på konfekt. Så bring konfekten helt frem i butikken på disken eller i montren i julemåneden. Frist med små smagsprøver. God fornøjelse med julerierne.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 60 stk.
-
75 g Feuilletine Flakes
- 400 g Lys chokolade (til bunden og toppen)
Sådan gør du
- Rul marcipanen ned på 4 mm og læg i ODENSE Konfektbakke med bagepapir i bunden.
- Smelt nougat og bland med Feuilletine Flakes. Fordel på marcipanen.
- Bland trøffel og hasselnødder og fordel på nougatblandingen.
- Lad konfekten sætte sig helt på køl og vend den ud.
- Smør toppen og marcipanbunden med tempereret lys chokolade og skær konfekten ud i tern af 3x3 cm.
Tip
Sælg den hjemmelavede julekonfekt i små æsker eller cellofanposer med 2 af hver smag, og husk at pynte poser eller æsker.
Pynt fx med små guldstjerner, til-og-fra kort eller små julehjerter. Det løfter indtrykket.