Ingredienser

Opskrift er beregnet til 60 stk.

  • Bløddej:

  • 500 g Sødmælk
  • 200 g Gær
  • 100 g Sukker
  • 300 g Pasteuriserede æg
  • 1.500 g Margarine
  • 2.000 g Koldt evt. fra fryser Hvedemel
  • Borgmestermasse:

  • 1.000 g Margarine
  • 1.000 g Sukker
  • Creme med kagedrys:

  • 1.000 g Vand
  • 400 g Koldcremepulver

Sådan gør du

Borgmestermasse:
Bitter 00 og sukker blandes sammen med en spatel. Røremargarine tilsættes lidt efter lidt.

Bløddej:
Gæren opløses i sødmælk og sukker. De øvrige ingredienser tilsættes og køres godt med dejarm i ca. 5 min. Husk dejen er nemmere at arbejde med, hvis melet har været på frost dagen før.

Fremgangsmåde:
Bløddejen udrulles straks på rullebord, 3 mm. Udskæres i 10 x 10 cm med sporejern.
10 g borgmestermasse og 20 g creme med kagedrys (1 kg creme blandes med 200 g ODENSE Kagedrys) sprøjtes på hver, og de lukkes som cremeboller.

Stryges, raskes og bages ved 230-240 grader i 8-9 min.

Afpyntes med glasur.

NB. Velegnet til at fryse i rå dej.