Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 stk.

  • Kiksebund

  • 800 g Digestive kiks
  • 200 g smeltet Smør
  • Cheesecake

  • 1.500 g neutral Flødeost
  • 375 g Sukker
  • 225 g Pasteuriserede æg
  • 2 stk. Citronskal
  • Havregryns crumble

  • 500 g Havregryn
  • 250 g Sukker
  • 250 g Brun farin
  • 250 g Smør

Sådan gør du

Kiksebund
Knus kiksene og bland med smeltet smør, og fordel kikseblandingen i 4 springforme på Ø 20 cm.

Smør rabarberfrugtfyldningen ud på kiksebundene.

Cheesecake
Pisk alle ingredienser sammen og fordel på ovenpå.

Havregryns crumble
Bland alle ingredienser til en crumble og fordel ovenpå cheesecaken.

Bag kagerne ved 1600 C i 50-60 min.

Sælg kagerne med eller uden ekstra pynt.