Banner Valencia

Historien om Valencia

ODENSE Mandelråmasse Valencia er en eksklusiv marcipan med en fin sødme og autentisk smag af mandler.
Det er et rent produkt, få ingredienser, højt mandelindhold og ikke mindst en stor smagsoplevelse.

Massen er fremstillet af 55% nøje udvalgte spanske Valencia mandler. En mandel der er karakteriseret ved en lang
og flad form, samt den mere brune og ujævne hinde. Og med den afstemte balance mellem sødt og bittert, er de
det perfekte match til en konfekturemasse.

ODENSE Mandelråmasse Valencia er revet groft. Det giver konfekturen et rigtig lækkert bid og en flot struktur.
En groft revet masse er især velegnet til at blande med andre smagsgivere, og holder sig saftig, men har stadig en
fast konsistens der gør den nem at arbejde med.

Så hvis du ønsker en konfekturemasse med ekstra intens smag af mandler, mere bitterhed og lidt grovere konsistens, skal du vælge ODENSE Mandelråmasse Valencia.

Valencia mandel u.hinde

Fakta Valencia mandler

De spanske Valencia mandler er kendetegnet for deres enestående kvalitet, store størrelse og lidt kraftigere
mandelsmag med en fin naturlig bitterhed. En høst af Valencia mandler består typisk af 2-5% bitre mandler, hvilket er med til at understøtte god smag til konfekturen. Mandlerne har en lang flad form, en ru overflade, brun hinde og lidt støvet og grålig farve.

Californisk mandel

Fakta Californiske mandler

De Californiske mandler er karakteriseret ved en rund og sprød smag. Modsat Valencia mandlerne, høstes de Californiske mandler som søde mandler, der er af højeste kvalitet og har en kontrolleret dyrkning.
Mandlen har en karakteristisk dråbeform, en glat og jævn overflade og en flot glød.