Brownie med chokolade/blåbær 60 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 60 stk.
-
400 g ODENSE Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg
- 500 g Smør
- 400 g Brun Farin
- 400 g Pasteuriserede æg
- 400 g Hvedemel
- 0,50 tsk Bagepulver
- 80 g Kakao
- 400 g Frosne Blåbær
-
400 g ODENSE Chokolade Pastil, Hvid - 10 kg
Sådan gør du
1. Chokoladen smeltes og smørret tilsættes. Brun farin og helæg piskes op til en luftig masse og vendes sammen med chokoladen. Mel, bagepulver og kakaopulver sigtes sammen og det hele vendes sammen og fordeles i en kantplade.
2. Frosne blåbær og hvide chokoladepastiller fordeles på dejen.
3. Bages ved 180º C i ca. 25 min og afkøles.
4. Skæres ud i strimler med en bredde på 8 cm og spindes med hvid chokolade. Strimlerne skæres derefter ud i stykker på 6 cm – i alt 60 stk.