Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.

Sådan gør du

Cookiebund
Sukker og ODENSE Bitter 00 blandes godt sammen. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen. Mandlerne hakkes groft. Resten af ingredienserne tilsættes, og det hele blandes godt sammen. Springform på Ø20 cm smøres godt, samt fores med bagepapir i bunden, inden dejen hældes i formen.
Bages ved 180° C. i 30-35 min.

Når bundene er kolde skæres de fri fra kanten, og der sættes et plastik kagebånd ned langs kanten så moussen kan slippe senere.

Rabarberfyld
Udblød husblas. Smelt husblas og rør den ud i rabarberfyldningen. Støb rabarberfyldningen på cookiebunden og frys den.

Hvid chokolademousse
Husblas lægges i blød i koldt vand i ca. 10 min. Fløden koges op og hældes over chokoladen. Husblas tilsættes. Piskes godt sammen og sættes til side. Når chokolademassen har stuetemperatur, piskes den sidste del fløde til flødeskum og blandes op i chokolademassen. Støb moussen ovenpå fyldning og bund, og frys kagen.

Pyntes fx med friske hindbær, marengskys og hvid chokoladepynt.