Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.

Sådan gør du

Grundopskrift færdig creme (505 g):
Sukker og mælk koges op. Æggeblommer, majsstivelse og korn fra vaniljestangen røres sammen og tilsættes den kogende mælk. Cremen koges 1 min. under stadig omrøring. Cremen sættes på køl, dækket med film i min. 4 timer. 
Kagecremen kan opbevares på køl op til 4 dage.

Grundopskrift makronmasse med hamp marcipan (1250 g):
Rør marcipan og sukker sammen, og tilsæt æggehvider lidt ad gangen. Marcipanen er mere elastisk end en standard bagemarcipan, så vær OBS på at den skal røres langsomt og lidt længere.

Butterdej (915 g):
Rul butterdej ud til 3 mm, som til alm. makronsnitte med kanter på de 5 baner. 
Prik bundene og forbag ved 2000 C i 25 min.

Sprøjt creme i en stribe på midten af hver bane og to striber hyben frugtfyldning, på hver side af cremen. Sprøjt makronmassen over fyldet og pynt med mandelflager.
Bages ved 2100 grader i ca. 22 min.

Efter afkøling skæres hver bane i 8 snitter.