Ingredienser

Opskrift er beregnet til 100 stk.

Sådan gør du

Cremeux:
Udblød husblas i koldt vand i 10 min.
Fløde og mælk koges op og legeres til 82 grader med æggeblommer rørt med sukker - se evt. video.
Den udblødte husblas tilsættes sammen med hindbærpuré og evt. rød farve. Cremen hældes over chokoladen og den blendes helt glat. Sættes på køl natten over.

Brownie: 
Pisk æg og sukker let og luftigt. Smelt smør og nougat sammen, og vend det i æggesnapsen. Sigt mel og kakaopulver og vend det i massen. Vend hasselnødder i til sidst.

Fordel massen i en kantplade og bag ved 160 grader i ca. 35 min.

Browniebunde skæres i 3x7 cm og cremeux sprøjtes på med en blad/rosentyl.
Kagerne pyntes med "sløjfer" af ODENSE Overtræksmarcipan Rosa.

Tip

Se også hvordan du sprøjter cremeux med en blad/rosentyl på vores Digitale Fagcenter.

Relateret video

Cremeux legering