Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.

  • Til æggene kan enten bruges ODENSE mandelråmasse Valencia eller ODENSE Ren Rå Mandelmasse

  • 1.000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
  • 1.000 g ODENSE Ren Rå Mandelmasse - 5 kg
  • Fyld + topping

  • 20 g Frysetørret Passionspulver
  • 10 g Rom
  • 300 g ODENSE Chokolade Pastil, Hvid - 10 kg
  • 1 g ODENSE Guldstøv - 5 g

Sådan gør du

OBS æggene kan enten laves til ca. 40 mellem æg eller ca. 20 store æg.

Ingredienserne blandes sammen.

Marcipanstykker på ca. 24/45 g pr. stk. rulles til æggeform i lille/stor æggerulle. Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn, inden de sættes på ODENSE Æggedypper og dyppes i tempereret hvid chokolade.

Sigt med guldstøv på toppen.

Vægt pr. stk. er ca. 30/55 g.