Marcipanæg med Passion/Rom 40 stk.
Marcipanæg med syrlig passion og dyb rom smag. Dyppet i hvid chokolade og penslet med guldstøv.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 40 stk.
-
Til æggene kan enten bruges ODENSE mandelråmasse Valencia eller ODENSE Ren Rå Mandelmasse
-
1.000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
-
1.000 g ODENSE Ren Rå Mandelmasse - 5 kg
-
Fyld + topping
- 20 g Frysetørret Passionspulver
- 10 g Rom
-
300 g ODENSE Chokolade Pastil, Hvid - 10 kg
-
1 g ODENSE Guldstøv - 5 g
Sådan gør du
OBS æggene kan enten laves til ca. 40 mellem æg eller ca. 20 store æg.
Ingredienserne blandes sammen.
Marcipanstykker på ca. 24/45 g pr. stk. rulles til æggeform i lille/stor æggerulle. Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn, inden de sættes på ODENSE Æggedypper og dyppes i tempereret hvid chokolade.
Sigt med guldstøv på toppen.
Vægt pr. stk. er ca. 30/55 g.