Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.

  • 1.000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
  • 100 g Hakkede Amarenabær
  • 50 g Ristede Mandelsplitter
  • 300 g ODENSE Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg
  • 40 stk. Hakkede ODENSE Mandler med hinder - 1 kg

Sådan gør du

OBS æggene kan enten laves til ca. 40 mellem æg eller ca. 20 store æg.

Ingredienserne blandes sammen.
Marcipanstykker på ca. 24/45 g pr. stk. rulles til æggeform i lille/stor æggerulle.
Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn, inden de sættes på ODENSE Æggedypper, og dyppes i mørk chokolade.

Pyntes med hakkede mandelstykker på toppen.

Vægt pr. stk. er ca. 30/55 g.