Kirsebær/mandel marcipanæg 40 stk.
Marcipanæg med ristede mandler og fyldige kirsebær. Dyppet i mørk chokolade og drysset med hakkede mandelstykker.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 40 stk.
-
1.000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
- 100 g Hakkede Amarenabær
- 50 g Ristede Mandelsplitter
-
300 g ODENSE Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg
-
40 stk. Hakkede ODENSE Mandler med hinder - 1 kg
Sådan gør du
OBS æggene kan enten laves til ca. 40 mellem æg eller ca. 20 store æg.
Ingredienserne blandes sammen.
Marcipanstykker på ca. 24/45 g pr. stk. rulles til æggeform i lille/stor æggerulle.
Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn, inden de sættes på ODENSE Æggedypper, og dyppes i mørk chokolade.
Pyntes med hakkede mandelstykker på toppen.
Vægt pr. stk. er ca. 30/55 g.