Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.

  • 1.000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
  • 30 g Kakao
  • 10 g Rom
  • 300 g ODENSE Mælkechokolade Pastil - 10 kg
  • 1 g ODENSE Bronze Støv - 5 g
  • 40 g Kakaonibs

Sådan gør du

OBS æggene kan enten laves til ca. 40 mellem æg eller ca. 20 store æg.

Ingredienserne blandes sammen.

Marcipanstykker på ca. 24/45 g pr. stk. rulles til æggeform i lille/stor æggerulle.

Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn, inden de sættes på ODENSE Æggedypper, og dyppes i tempereret lys chokolade. Pyntes med kakaonibs, der er vendt i bronzestøv på toppen.

Vægt pr. stk. er ca. 30/55 g.