Marcipanæg med Kakao/Rom 40 stk.
Marcipanæg med chokoladesmag og et twist af rom. Dyppet i lys chokolade og drysset med kakaonibs vendt i bronzestøv.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 40 stk.
-
1.000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
- 30 g Kakao
- 10 g Rom
-
300 g ODENSE Mælkechokolade Pastil - 10 kg
-
1 g ODENSE Bronze Støv - 5 g
- 40 g Kakaonibs
Sådan gør du
OBS æggene kan enten laves til ca. 40 mellem æg eller ca. 20 store æg.
Ingredienserne blandes sammen.
Marcipanstykker på ca. 24/45 g pr. stk. rulles til æggeform i lille/stor æggerulle.
Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn, inden de sættes på ODENSE Æggedypper, og dyppes i tempereret lys chokolade. Pyntes med kakaonibs, der er vendt i bronzestøv på toppen.
Vægt pr. stk. er ca. 30/55 g.