Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.

  • 1.000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
  • 15 g Stærk Kaffe
  • 300 g ODENSE Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg
  • 50 g ODENSE Mælkechokolade Pastil - 10 kg

Sådan gør du

OBS æggene kan enten laves til ca. 40 mellem æg eller ca. 20 store æg

Ingredienserne blandes sammen.

Marcipanstykker på ca. 24/45 g pr. stk. rulles til æggeform i ODENSE Æggerulle. Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn, inden de dyppes i tempereret mørk chokolade og evt. pyntes med ”striber” af lys chokolade på toppen.

Færdig vægt pr. stk. er ca. 30/55 g.

Tip

Marcipanæg kan sælges enkeltvis eller pakkes i pæne æsker og sælges som værtindegaver eller som weekend-treats.