Marcipanæg med Bailey/kaffe 40 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 40 stk.
-
1.000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
- 15 g Stærk Kaffe
-
300 g ODENSE Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg
-
50 g ODENSE Mælkechokolade Pastil - 10 kg
Sådan gør du
OBS æggene kan enten laves til ca. 40 mellem æg eller ca. 20 store æg
Ingredienserne blandes sammen.
Marcipanstykker på ca. 24/45 g pr. stk. rulles til æggeform i ODENSE Æggerulle. Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn, inden de dyppes i tempereret mørk chokolade og evt. pyntes med ”striber” af lys chokolade på toppen.
Færdig vægt pr. stk. er ca. 30/55 g.
Tip
Marcipanæg kan sælges enkeltvis eller pakkes i pæne æsker og sælges som værtindegaver eller som weekend-treats.