Ingredienser

Opskrift er beregnet til 180 stk.

  • Kransekagemasse

  • 1.650 g Sukker
  • 665 g Flormelis
  • 480 g Pasteuriserede æggehvider
  • 10 g Citronskal revet
  • Pynt

  • 660 g Lys chokolade
  • 110 g Vegetabilsk Olie
  • Fyld

  • 300 g Yuzu puré optøet
  • 300 g Vand
  • 330 g Sukker
  • 14 g Citras (Texturas)
  • 15 g Gellan (Texturas)
  • 1.800 g Abrikosmarmelade

Sådan gør du

Kransekagemasse
Kranse XX, sukker og flormelis røres sammen. Æggehvider tilsættes lidt ad gangen sammen med citronskal.

Rul massen ud på 17 mm mellem 2 stykker bagepapir og frys det.

Udstik den frosne masse med rund udstikker Ø5 cm og bag dem ved 210 grader i 10-12 min.

Pynt
Smelt chokoladen og tilsæt olien.
Hak hasselnødderne fint og bland dem i chokoladen.
Dyp bunden af kransekagerne i chokoladen.

Fyld
Alle ingredienser, undtagen abrikos, koges op et par minutter.

Køl geléen af. Blend den afkølede gelé glat. Rør geléen sammen med abrikos og sprøjt ca. 15 g på hvert stykke kransekage.

Pynt evt. med lyse chokoladestrå og skovsyre

Tip

Præsenter dine kransekager i ODENSE Tinæske sort. Stil den på disken eller i en montre. 
Løft salget med enkle, lækre smagsprøver, der vækker appetitten hos dine kunder. Husk ”smagsprøveskiltet”. Sælg enkeltvis, som prisvenlig sampak eller som ja-tak-tilbud.