Ingredienser

Opskrift er beregnet til 221 stk.

Sådan gør du

  1. Rul marcipanen ned på 7 mm, og læg i en kantplade med bagepapir.
  2. Smelt nougat ganske let og bland mandlerne i.
  3. Hæld nougatmassen over marcipanen og fordel den, uden at knuse mandlerne for meget. Sæt på køl i ca. 30 min., eller indtil den er fast.
  4. Tag ud fra køl og vend ud af kantpladen.
  5. Temperer mørk chokolade og smør over marcipanbunden. Vend pladen, så chokoladesiden vender nedad, og pensel med bronzestøv.
  6. Skær ud i ønsket konfektstørrelse fx 3 x 3 cm.

Tip

Pak konfektstykker i cellofanposer eller anret på fad/plade.

Konfekten kan laves i flere varianter med fx hasselnøddeflager og mælkechokolade, eller pistacienødder og hvid chokolade. 

Guld eller Rosa Støv kan også anvendes.