Battenberger 12 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
- 3.150 g Gulerodskage (1 plade)
- 2.340 g Kagebund lys (1 plade)
- 1.800 g Cream Cheese Frosting
- 900 g Cream Cheese Frosting , til pynt
Sådan gør du
6 stænger/12 kager
På den korte led skæres kagerne i stænger af 2 cm.
Dette er nemmest hvis kagerne er halvfrosne.
Stængerne lægges i skaktern med et tyndt lag creme imellem hver stang.
Der bruges 9 stænger pr. kage. Kagerne smøres op med creme på ydersiden og sættes på køl eller opbevares på frost.
Marcipanen rulles ned på 2,5 mm og lægges over stængerne. OBS! Denne marcipan tåler ikke frost.
Kagerne skæres i 2 stænger på 20 cm, til 5-6 personer eller kan også skæres i portionsstykker på 4 cm.
Pynt med creme på toppen og fx hasselnøddestykker vendt i ODENSE Bronzestøv.