Ingredienser

Opskrift er beregnet til 63 stk.

  • 800 g Kiks
  • 200 g Smør (smeltet)
  • 18 bl. Husblas (36 g)
  • 2.000 g Flødeost
  • 600 g Creme Fraiche eller Ymer
  • 400 g Flormelis
  • 12 g Vaniljepasta
  • 2 stk. Citroner (50 g saft, 4 g skal)

Sådan gør du

(1 ramme - 63 stk.)

Blend kiksene og bland smørret i. Fordel blandingen i en ramme med rammepapir og sæt på køl.

Udblød husblas i koldt vand.

Bland flødeost, syrnet mejeriprodukt, flormelis, vanilje pasta og citronsaft og skal. 
Smelt husblassen og pisk den hurtigt i ostecremen. Vend hurtigt hyben frugtfyldningen i ostecremen, men lad den være marmoreret.

Fordel ostecremen på kiksebunden og sæt på frost.

Skær den let frosne kage i 4 x 7 cm og pynt fx med en dut hyben frugtfyldning og en marengs.