OM-Haender - Kopi.jpg

Hemmeligheden bag Odense Marcipan

  • Som én af de eneste producenter i verden forarbejder og valser vi masserne på originale granitvalser til en fin, middel eller grov struktur
  • Afbitring af abrikoskernerne foregår efter en helt unik metode, som passer til det enkelte produkt
  • Vi går aldrig på kompromis med det gode håndværk
  • Vi indkøber altid de fineste råvarer

Den fineste smag

Smagen af marcipankvaliteten afhænger af råvarernes kvalitet, forholdet mellem mandler, bittermandler, abrikoskerner og sukker samt af marcipanens struktur. Derfor spiller den faglige viden hos vores ansatte også en afgørende rolle for kvaliteten. Vi smager og vurderer bl.a. om produkterne har den rigtige smag af bitterhed eller sødme, og om de har den rette konsistens.

Derfor er Odense Marcipan en af verdens førende producenter af marcipan.

Mandeltræ.jpg

De fineste råvarer

  • Vi er kendt for vores høje kvalitet, samt evne til at indkøbe de allerbedste og mest friske mandler
  • Derfor køber vi mandler både i Californien, Australien, Spanien og Marokko
  • Vores råvarer består altid af 1. klasses søde mandler, bittermandler og abrikoskerner
  • Vi gør os ligeledes umage med at købe forskellige mandelsorter, som giver forskellige smagsoplevelser i slutprodukterne
  • Smag, konsistens og bagestabilitet opnås, i bagemasser, ved en unik sammensætning af mandler og abrikoskerner

Kvalitet og fødevaresikkerhed

Kvalitet og fødevaresikkerhed er vigtig hos Odense Marcipan.
Læs om vores certificerede kvalitetsstyring her.