Twice Baked Familie

Kunderne smager med øjnene

Man kan næsten ikke pynte sine croissanter for meget. Frisk frugt, tørret frugt, marcipanblomster, kagedrys, chokoladeglasur- og stykker, hakkede nødder og mandler, kakao og flormelis, og guldstøv - vi kunne blive ved. Det er vildt hvilken forskel det gør, når man tør pynte løs. Kunderne elsker det og kagemontren vil stråle.

Twice Baked Mandelflager

28 lag dej i en croissant.
Det er alligevel noget.

En god croissantdej tager tid, kræver håndelag og faglighed. men til gengæld smager den fantastisk. Bag den selv fra bunden eller køb bake off klar til bagning.

 

Foto:
Fyld og pynt - makronmasse med mandelflager.
Hasselnøddeflager kan også bruges.

Twice Baked Aeblemakron

Twice baked æblecroissant

Flæk en daggammel croissant. Pensl indvendigt og udvendigt med opblandet CREDI SHINE Base. 

Fyld med makronmasse og Fruit Filling Æble og sprøjt makronmasse på toppen. Pynt med nødder eller mandler. Bag ved 220 grader i 8-10 min. og drys med fx flormelis.

Produkter vi har brugt her til Twice baked croissanter

Produkter & Værktøjer